Wednesday, 27 July 2011

Hahahhahhahha !!


Eh eh eh eh ?? Sapa nyh ekk ?? aku macam ingat2 lupaa ahh mana aku knal die nyh ???
ahahahaha , humm japp japp *flashback balik 
HAAA !! ingat dahh , atok kitee lahhh :) Muhamad Firdaus laaa :) 
ehehee , asal ahh ttbe nak  naik nama die kat blog lak nyh ??
Act an atok , i ttbe rasa renduu lak haa kat u .. ahahahhaha !! 
Lama gila kite ta contact an an an :) atok pon hilang macam tuh jee haaa !! haihh , renduu gilaa u pnye sengal na mmpos uh , u pnye khayalan , u pnye lawak bodoh uh , alamak !! Waa renduu laa derr !! 
ahahahahha :) ntah bila tahh kita dapat lepak an an an .. dari dulu asik lahh kata nak lepak sama , tpi ta lpak2 lagi haaa , deal nk lpak jee macam yeye .. last2 hampeh !! ahaahahha :) 
sumpahh waa nak lepak ngann luu der :) 
haihhh ! kamuu dah lahh gemok skang , rambut dah panjang . omeyy angat :p ehehhee 
atok2 !! hope naty one day dapat laahh lpak sama2 ann ;) 
nak harap lpak kat gig mmg tak ahh , dah jarang sama skali sye nak pg gig dah skang ..
Kalau nak jmpe awak pon kene jmpe awak kat luar dari gig :) ntah awak nak jmpe kite tah tidak an an an atok :p ehhe , renduu lakk nak cubit2 pipi BOTOX atok uh , ehhehee :P bolaii macam tuh ? :p
ahhh !! takisah laa ape pon , nak jumpe atok !! 
tanak jmpe shaheizy sam , tanak jumpe faizal tahir , nak jumpe atok jerhh !! ahahhahahahhaha !!!
Wish i can meet u one day :) 
MISS yahh atok :)

No comments:

Post a Comment